Lördag :)

Idag var det faktiskt riktigt trevligt att vakna :) Jag hade ställt klockan på 10:00 så att jag inte skulle sova bort hela dagen. Men eftersom jag la mig ganska tidigt igår, i alla fall för att vara en fredagkväll... Så vaknade jag av mig själv, ganska långt innan tio. Men jag tänkte att eftersom det bara är lördag en dag i veckan så måste jag ju passa på att sova lite, men halv tio orkade jag verkligen itne ligga kvar i sängen. Det är lycka att känna sig så utvilad att man inte orkar somna om!
Men senare på förmiddagen var jag lite osmart och tog cykeln istället för bussen till kyrkan där Maria skulle hålla i ett areobics-pass. Eftersom jag haft en liten förkylning, som fortfarande sitter kvar, så blev jag både varm, mer snuvig, andfådd och svettig... Inte kul! Men jag fick i alla fall lite motion i det mycket fina höstvädret så det var ju inte alltför dumt.
Och eftersom det är lördag och vi köpte potatis igår tyckte jag att göra egen klyftpotatis i ugn och kyckling skulle vara ett bra sätt att testa potatisen på... Det visade sig att det var en mycket bra idé!
Nu tror jag att tvätten i tvättstugan är torr så jag borde gå dit och hämta den innan det är dags för mig, Susanna och Marina att åka ut till Storvreta och träffa ett underbart gäng tjejer :)
Ha en bra fortsättning på helgen!
Kram kram

Länge sen sist...

Usch... Nu är det verkligen länge sen sist jag skrev, typiskt!
Ja, ja så kan det vara ibland :)
Jag har haft så mycket att göra de senaste veckorna så bloggen har fått stå åt sidan lite grann.
Jag höll på att skriva att jag inte haft tid, men det vore fel att säga så. För tid är ju faktiskt det enda vi alltid har, sen är det ju upp till oss hur vi vill spenderar tiden... Och jag har valt att inte proritera bloggen ett tag för jag har faktiskt haft lite viktigare saker att göra.
Som till exempel: Flytta till Uppsala, sökaa jobb, gå i skolan, skypa, laga mat, hänga med kompisar, träffa M, sova, läsa osv.
Tänkte att jag kunde nämna lite höjdpunkter jag varit med om de senaste veckorna :)
- Att träffa mina underbara rumskompisar igen efter sommaren
- Att börja skolan igen, all undervisning har varit såå bra hittills!
- Ungdomsmötena och andra möten har jag verkligen gillat
- Att få blombud på 5 månadersdagen var en mycket uppskattad överraskning <3
- Att lära känna nya, härliga människor och hänga med "gamla" vänner är alltid kul
- Tro det eller ej, att min familj skaffat en ny liten söt vovve är också en av höjdpunkterna, trots att jag inte är hemma och får träffa henne (det är drygt en vecka kvar)
- Att min alldeles egna och underbara M kunde vara här i Uppsala en hel helg och att vi fick tid att umgås både bara vi två och tillsammans med våra fina vänner
Jaa, jag skulle lätt kunna fortsätta räkna upp en massa bra, härliga och inspirerande saker som hänt... Men listan skulle nog bli lite väl lång då, vilket jag tycker är väldigt positivt i och för sig! Men, men... Det ska ju orkas läsas också ;)
Blommorna jag fick av min fina M på vår 5 månadersdag <3
Jag och tjejerna :)
Vi skulle försöka ha en "Stone face"-tävling, men det gick inte så bra... :)
Även om klockan inte slagit nio än är det faktiskt dags för mig att sova nu, klockan ringer 05.35 och jag behöver bli av med min förkylning så då passar det bra att somna tidigt.
Så jag säger god natt!
Ha en mycket bra fortsättning på veckan!
Kram kram

RSS 2.0