Onsdag

Idag är det onsdag och jag sitter och lyssnar på en fin sång av JJ Heller och kan ju inte låta bli att låta tankarna gå till en mycket fin människa som gör mitt hjärta varmt :)
Boat Song
If you were a boat my darling 
A boat my darling 
I'd be the wind at your back 

If you were afraid my darling 
Afraid my darling 
I'd be the courage you lack. 

If you were a bird 
Then I'd be a tree 
And you would come home 
My darling to me 

If you were asleep 
Then I'd be a dream 
Wherever you are 
That's where my heart will be 

Oh do you know we belong together? 
Oh do you know my heart is yours? 

If you were the ocean 
Then I'd be the sand 
If you were a song 
I'd be the band 

If you were the stars 
Then id be the moon 
A light in the dark my darling for you 

Oh do yo know we belong together? 
Oh do you know my heart is yours? 

Oh do you know we belong together? 
Oh do you know my heart is yours? 
Oh do you know we belong together? 
Oh do you know my heart is yours?
God natt och ha en riktigt bra fortsättning på veckan!
Kram kram

Sovmorgon

Jag var såå trött igår, hela dagen verkligen. Det var inte särskilt bra, men jag får skylla mig själv när jag inte går och lägger mig i tid när jag ska börja jobba kl 7 nästa morgon...
Men jag la mig i alla fall i tid igår kväll och fick en lång sovmorgon idag för jag jobbar kväll :) Och jag är ledig både imorgon och övermorgon vilket betyder att jag får två dagar till med sovmorgon! I like it :)
Imorgon ska jag troligtvis träffa Marie som jag inte sett på ett halvår, det ska bli så kul!! Och sen kommer min fining på kvällen, så dagen kan nog inte bli annat än bra :)
Men idag är det jobb som gäller så jag ska äta lite lunch innan det är dags att gå iväg.
Kram kram

Idag är tåg inte min grej...

Visst tåg är bra att åka med, både när det gäller att ta hand om miljön, spara tid osv. Men idag gillar jag inte tågen alls!
Jag åkte till Lund idag för att umgås med M och hans vänner... Dagen började med att alla tåg skulle vara i tid, men när jag nästan var framme fick jag reda på att M.s tåg inte gick som de skulle så han blev ca en timme försenad. Och sen när det var dags att åka hem igen skulle mitt tåg gå kl 16.00. Det sas och visades på skyltarna att det var 8 min försenat, men helt plötsligt försvann infon om tåget från skylten och infon om ett annat visades. Så jag trodde att mitt tåg inte skulle gå och hoppade på det andra tåget som också skulle gå till Hässleholm, vilket jag inte skulle ha gjort för jag missade det rätta tåget och fick vänta på nästa i 1 timme och 40 min... Gissa om jag var irriterad :P
Men lyckligtvis hade jag min underbaring att prata med så tiden gick lite fortare, tack! <3
Sen när jag kommit hem och irritationen hade lagt sig lite åkte jag till F och Y och umgicks med lite folk, mys!
Och nu sitter jag och bror min och kollar på film :)
Ett bra slut på en bra dag (Förutom tågincidenten såklart)
God natt och ha en bra söndag!
Kram kram

Nu är det heelg :)

Efter att ha jobbat sen i tisdags känns det väldigt bra att ta helg nu!
Jag har varit helt slut varje dag jag kommit hem från jobbet och idag var jag nästan lite yr... Har nog sovit lite för lite den här veckan :P
Så jag ska försöka sova lite extra i helgen, i alla fall på söndag, och njuta av att slippa gå upp kl 06.20.
Imorgon åker jag till Lund över dagen och träffar min underbaring och hans vänner, resten av helgen är jag och min goa lillebror ensamma hemma. It's gonna be a great weekend :)
God natt!
Kram kram

Stressad, men lycklig

Idag har nog varit en av de stressigaste dagar jag haft på jobbet. Långa kassaköer, dubbelbokningar och snabba lösningar på situationer som behövde lösas direkt... Men det gick bra till slut, tack vare härliga och mycket hjälpsamma kollegor och förstående människor runt omkring :)
Jag slipper dock gärna att hamna i samma situation igen.
Efter jobbet blev jag hämtad av en av mina absolut bästa och närmsta vänner, Martina, och så åkte vi till Växjö för att fixa några ärenden, det blev en mysig kväll med prat om allt och ingenting :)
Men det som upptagit mina tankar större delen av dagen är att jag och min underbaring haft tre månader tillsammans idag, det är början på en resa som ser ut att bli riktigt bra :) Jag är så tacksam och lycklig över att vi funnit varandra och att Gud är så god mot oss!
Så som ni kanske förstår så har jag gått runt och varit lite sådär barnsligt lycklig inombords trots det lilla kaoset på jobbet :)
Ha en bra fortsättning på veckan och njut av sommaren!
Kram kram

Helg :)

Åh, den här helgen har jag verkligen sett fram emot... I alla fall sen igår ;) Är så tacksam för tre dagars ledighet innan nästa omgång jobb! Även om mitt jobb inte är särskillt slitsamt så behövs det några dagars ledigt emellanåt
Sen är det ju så att en kär vän firar sin födelsedag imorgon och min fina underbaring kommer hit på söndag så jag har en helg full av trevligheter framför mig :)
Men idag ska jag passa på att njuta av att det är fredag, att jag är ledig, att vara hemma med familjen och att jag har sovmorgon imorgon! :)
Trevlig helg och njut av den, ni som är lediga!
Kram kram

RSS 2.0