Tiden flyger iväg

Ibland går tiden alldeles för fort... Och ibland går den alldeles för sakta... Djupt, eller hur? :P

Nej, men jag tänkte på det nu när jag såg att det var ett tag sen jag skrev här sist. Det har hänt en massa saker på  "bara" två veckor.
Och jag kan inte fatta att jag har bott i Uppsala i mer än 4 månader nu det har verkligen gått jättefort! Snart har halva året på bibelskolan redan gått, galet.

Men nu en liten uppdatering av vad som hänt de senaste veckorna: Jag har jobbat, bränt mig på både handen och foten, haft prov, gått härliga "vårpromenader" (Jag vet att det fortfarande är vinter, men vissa dagar känns det som vår i luften, speciellt när solen bestämmer sig för att titta fram mellan molnen), gått på bio :), varit på maskerad hos Bettan, varit hemma hos min underbara extrafamilj i Märsta, träffat vänner jag inte sett på länge och umgåtts med min kära familj och släkt :)
Så jag kan inte säga annat än att de senaste veckorna har varit bra. Visst har det gått lite upp och ner emellanåt, men över lag har jag mått riktigt bra!


Nu är det dags att läsa, har prov imorgon... Som vanligt är jag sent ute, något som jag ska ändra på inför de prov som kommer senare under terminen! Det är ett löfte! :)

Ha en superbra och välsignad vecka!
Kram 


Det här med att komma på en bra rubrik alltså...

Det är alltid ett litet problem för mig när jag skriver ett inlägg här, att komma på en bra rubrik... Ska kanske sluta skriva rubriker?

Men nu till vad jag egentligen skulle skriva...
Det har hänt en del sen sist, vilket alltid är trevligt eftersom det är ett tecken på att tiden går och att jag har ett liv som förgylls av underbara människor och ögonblick. Jag är så tacksam!

Sist jag skrev var det Tour De Ski på tv och jag hade svårt att packa ner allt som skulle följa med hem till Uppsala i väskor som inte skulle vara alltför tunga för att ta med på tåget. (Har tyvärr ingen bild på hur mycket packning jag hade med mig, men flera personer i min närhet kan intyga att det var mycket)
Och när fredagen satt jag mig på tåget kl 7 på morgonen och var imponerad över att tåget faktiskt var i tid, bra jobbat sj! Något annat som fick mig att le under resan var att det finns snälla medressenärer som hjälper till med väskorna när en liten hjälplös flicka försöker ta sig ut ur och in i tåg med alltför mycket packning :) Sådana människor är guld värda!
Och efter en tågresa med på tok för mycket packning var jag äntligen hemma i Uppsala!
Jag hade blivit lovad att bli hämtad av en underbaring till vän när jag kom fram till stationen i Uppsala, något jag var oerhört tacksam över eftersom jag efter två byten var helt slut efter att ha burit/släpat runt på mina väskor och absolut inte orkade släpa dem till bussen.
Men när jag kom fram blev jag väldigt positivt överraskad över vem som hämtade upp mig. Jag kände mig rejält lurad, men på ett mycket positivt sätt : )

Och nu har det gått en hel vecka sen dess... Har haft folk på besök, pluggat, grubblat, gått i skolan, haft bra kvalitetstid med Susanna och Marina, sökt jobb, skrattat, gråtit, pratat i telefon, nästan försovit mig och mått väldigt bra!
Helgen bjuder på jobb och jobb, sen får vi se vad mer den vill erbjuda. Oavsett vad som händer kommer det bli bra!
Ha en trevlig helg!


Kram kram

Ett gott nytt år

Nu har det både hunnits med jul och nyår och allt man hunnit med, eller borde hunnit med däremellan...
Den här julen var första gången jag åkte hem till familjen för att fira jul och det är också första gången jag jobbar större delen av julafton (14-21). Men trots att julen inte var som den brukar så var det nog den mest värdefulla jag varit med om under mina 19 år.
Så större delen av dagen ägnade jag åt att jobba och åka runt i byn och hjälpa äldre.
Jag måste erkänna att det var obekvämt att jobba på julafton och att möblera om hela dagen för att hinna med allt som skulle hinnas med plus jobbet. Men även om det var obekvämt kände jag att jag gjorde något värdefullt och jag märkte att de som fick hjälp var tacksamma för att vi som jobbade kom ut till dem i stugorna och hjälpte till.
Något annat som gjorde att just denna julen var extra värdefull var att jag fick spendera den med min familj, kanske låter lite konstigt att jag skriver så för jag har alltid firat jul med familjen. Men det som var annorlunda var att jag inte hade sett dem på två månader eftersom jag inte bor hemma längre.
Och mellandagarna var som de brukar: En massa julmat och degande :)
Men på måndagen gick vi och såg Narnia 3 The voyage of the dawn treader i 3D och måste säga att den var riktigt bra, slutet var definitivt det bästa i hela filmen. Men ska inte avslöja vad som händer för er som inte sett den :P
Sen kom nyårsafton och den kvällen tillbringades med Marie & Martina. Vi hade en riktigt mysig trerättersmiddag och framåt elva åkte vi hem till Marie och under tolvslaget stod vi utanför huset med Sandra och Victoria och tittade på alla fyrverkerier och märkte ganska snart vilka som inte borde vara ute och skjuta ;)
De senaste dagarna har jag även hunnit med lite kvalitetstid med gänget här hemma i Älmhult och det blir mer av det ikväll : )
Har också börjat packa för resan tillbaka till Uppsala, problemet är: För mycket kläder och saker mot för lite plats i väskorna och tågresa i stället för bilresa. Men det löser sig nog... Om jag inte får med mig allt får det följa med nästa gång jag hälsar på här hemma :)
Men nu är det dags för Tour de Ski med pappa
Jag önskar er en mycket bra fortsättning på det nya året!
Var välsignade och ta hand om er!
Kram kram

RSS 2.0