Plåster på såren

Ja, plåster på såren är precis vad jag har just nu...
Jag och min underbara lillebror bestämde oss för att lyxa till lunchen lite så när jag kom hem från jobbet cyklade vi iväg till Saikok och åt thai-buffé, vilket var mycket gott! :)
Efteråt tänkte vi att vi skulle cykla förbi sjön, säga "Hej" till mamma och köpa glass eftersom det är sånt sommarväder idag.
Det var då olyckan var framme...
Jag kommer inte helt ihåg vad som hände, det gick så fort och jag pratade i telefon samtidigt, men helt plötsligt flyger jag av cykeln och hamnar på asfalten under den.
Min fina lillebror hjälpte mig upp och vi cyklade iväg igen så jag kunde tvätta såren och plåstra om dem.
När mina sår var tvättade och omplåstrade köpte vi glass och åka hem igen och nu halvligger/sitter jag i soffan med ömt ompålstrat knä och uppskrubbade handflator.
Men trots min klantiga lilla cykelolycka mår jag bra :)
Jag önskar bara att jag kunde sitta ute i solen eller bada i stället för att sitta inne. Men det är inte så mysigt att sitta ute och känna hur det svider i såren när solen ligger på eller bada och känna hur vattnet gör så att det svider så jag väljer soffan idag:)
Nu ska jag fortsätta tycka synd om mig... Nej jag skojar bara :)
Ha en bra dag och ta det lugnt i trafiken så ni inte hamnar i soffan med ömma armar och ben som jag :)
Kram kram

It has been a great day

Ojdå, det var visst ganska länge sen jag skrev här sist... Det får vi ändra på!
Men det blir kanske så när man har en massa att göra, att det helt enkelt inte finns tid att sätta sig ner och skriva. Men nu har jag lite tid :)
Idag har jag varit ute i solen i stort ett hela dagen, har tvättat tre tvättar och hängt ut dem, sen passade jag på att sola lite också. Senare på kvällen hjälptes jag, min bror och hans kompis åt att sätta upp studsmattan och självklart hoppade vi in den. Jag vet att jag är 20 år gammal, men jag tror att det är ganska nyttigt ibland att strunta i hur gammal man är och bara ha kul en stund :) Det hade i alla fall vi!
Eftersom jag var ledig från jobbet idag kändes det bra att ta dagen som den kom och göra det jag kände för, men jag måste erkänna att jag blev rastlös framåt kvällen. Jag gillar att ha något planerat och att ha saker att se fram emot hela tiden, så när det blir för mycket oplanerad tid tycker jag att det blir tråkigt. Jag borde bli bättre på att ha kul de dagar jag inte har planerat något speciellt och idéerna är slut, men det ändå känns som att jag verkligen skulle vilja hitta på något.
Ja ja, så kan det vara ibland. Och även om jag hade lite tråkigt idag så hann jag med att göra lite nytta i alla fall, så dagen var långt ifrån botten :)
Men nu har klockan sprungit iväg så det är det dags att stänga av datorn, tvätta bort sminket, borsta tänderna, läsa några verser ur världens bästa bok och sen låta huvudet lägga sig till rätta på kudden och låta sömnen svepa sig runt mig så jag kan vakna utvilad imorgon bitti :)

God natt!
Kram kram

Jobb, jobb och mera jobb

Jag är så tacksam!
När jag kollade på mitt jobbschema för sommaren märkte jag att det såg lite tunnt ut under juni månad och jag tyckte att det var lite mindre bra eftersom jag vill jobba så mycket som möjligt i sommar, så jag slipper jobba alltför mycket i höst... Så jag bestämde mig för att anmäla mig till vikariepoolen på förskolor och skolor i kommunen för att eventuellt kunna fylla ut månaden med lite mer jobb.
Och nu är i stort sett hela den här veckan fylld av jobb och de dagar jag vill jobba tills jag börjar på mitt schema för sommaren är uppbokade :) Tack Gud för jobb!
En följd av detta som är lite mindre kul är ju att jag är blir lite tröttare än vanligt, förskolebarn bidrar ju inte direkt till att man blir piggare :P. Men jag är ändå väldigt glad att jag har jobb, så tröttheten är något jag helt enkelt får stå ut med :)
By the way, nu är det ett år och 4 dagar (!) sen jag tog studenten.
Det ska bli kul att stå på fotbollsplanen utanför skolan imorgon och se glädjen hos alla studenterna och för första gången veta ungefär hur de känner sig när de rusar ut på scenen.
Men eftersom det är jobb imorgon också är det nu dags för mig att gå och sova!
God natt kära ni, imorgon är det en ny dag med nya möjligheter. För mig innebär den jobb som sagt, shopping, studentfirande och säkert mycket annat kul. Alltså en dag jag ser fram emot!
Kram kram

Tisdagar är bra dagar

Det är tisdag och nu har det gått 2 månader och 2 dagar, eller 9 veckor, sen den där dagen i april då allt förändrades och det tillfördes lite mer lycka, lite mer känslor och lite mer M i mitt liv :)
Så numera är både tisdagar och den femte varje månad dagar som gör mig glad och påminner mig om hur lyckligt lottad jag är som har M.
Idag är första dagen efter låånghelgen, fast för mig känns det mest som första dagen på helgen efter en händelserik vecka... Jag har gjort saker som hör helgen till, men allt hamnade på den här helgen istället för att spridas ut lite. Men det har jag inget emot, kunde ju ta sovmorgon i morse :)
I onsdags flyttade jag hem till Älmhult, torsdagen tillbringades hemma med familjen, fredagen spenderade jag i en kanot på Helge å, i lördags åkte jag till M, i söndags var det förmiddagsmöte kl 10 & resa hem till Älmhult & kvällsmöte och mat + äppelpaj till sent på kvällen hos Amanda och Marika. Och igår åkte jag och Amanda iväg kl 7 på morgonen för att hämta Martina i Göteborg. Så som ni kanske förstår har det inte blivit så mycket sömn eftersom mornarna har varit tidiga och kvällarna sena... Men, men det går ändå :)
Och idag har jag tagit tag i bombnedslaget jag hade på mitt rum... Det tog en bra stund, men nu är det mesta fixat, jag har hunnit se Sverige vinna mot Finland och nu är det dags att sova!
God natt!
Kram kram

Bilder

Här kommer lite bilder från de senaste veckornas äventyr:
Teamet som åkte till Mosjøen, Norge

Tärnaby i maj...
Mosjøen klockan 3 på morgonen
Vid en fors på väg hem från Norge
Jag, Martin, Emmanuel & Maria på LOBC:s årliga bankett
Banketten
Jag & Susanna :)
Jag & Marina :)
Fotbollsmatch mellan elever och personal - Eleverna vann :)

Ha en bra helg!
Kram kram

Ojdå

Hjälp, tiden går fort...

Jag har tänkt flera dagar i sträck att jag skulle logga in och skriva några rader, men det har kommit så mycket saker emellan att jag helt enkelt inte har haft tid.

Men nu har jag tid så här kommer en snabb uppdatering av vad som hänt de senaste snart 5 veckorna:

-Den årliga innebandymatchen mellan elever och personal på skolan har ägt rum, resultatet blev 5-10... Inte så farligt med tanke på att matchen förra året slutade 0-16
-Det har varit vårseminarium i kyrkan, mycket bra!
-Jag och M har firat en månad : )
-Jag och Maria har fikat och firat hennes födelsedag
-Och i helgen var jag på teamresa i Mosjøen i Norge. En superbra resa med härliga människor!
-Jag har hunnit med 17 mai-firande i Stockholm, mys hemma hos Sara och familjen, mys hemma med tjejerna och lunch med M och Jens
-Bankett med hela bibelskolan och jesusmanifestationen i Stockholm
-Bröllop i Skåne
Och en massa annat kul :)

Och nu sitter jag hemma i soffan hos min familj i Älmhult och skriver medan "Jönssonligan får guldfeber" visas på tv:n. Det är väldigt mysigt att vara hemma måste jag säga :)
Tänkte att jag skulle lägga upp lite bilder på vad som hänt de senaste veckorna, men det kommer i nästa inlägg.
Kram kram

RSS 2.0