Packat och klart, nu drar vi!

Yes, nu är nästan allt nedpackat.
Kan inte fatta att det är imorgon jag åker, att vi äntligen är framme vid dagen som låg så långt bort innan, den har krypit närmare och det är nu mindre än ett dygn tills planet mot Indien lyfter. Men vi kommer inte landa i Delhi förrän på tisdag, vi spenderar måndagen i Kiev först :)
Det är lite overkligt att sitta här i soffan och inse att det kommer dröja en hel månad innan jag kommer kunna göra det igen, känns både bra och lite skrämmande, men definitivt mest bra!
Nu väntar jag på att min snygging ska logga in på skype så att jag får prata med min älskling <3
Sen blir det nog mest mail som gäller framöver de kommande veckorna, det är bättre att ställa in sig på det så blir jag bara glad om det finns bra möjligheter till att skypa osv.
Förresten kom ihåg att det blir vintertid imorgon, en timmes extra sömn inatt!
Det är för min del dags att dra till Indien! :)
Kram kram

Resfeber

Yes, resfeberna har börjat kicka in nu och jag längtar verkligen efter att åka nu :) Sist vi kollade vädret skulle det vara 30 grader varmt och sol när vi kommer fram, I can't wait!
Jag har dock 1000 saker att göra innan söndag känns det som. Eftersom jag är lite av en "sista minuten"-människa så packar jag inte förrän max tre dagar innan avfärd av någon konstig anledning. Men nu känns det lite dumt att jag inte började tidigare, jag ska ju faktiskt vara borta nästan en hel månad. Men men det blir nog bra till slut :)
Vi får se hur mycket jag kommer kunna och hinna skriva på bloggen. Är inte säker på att jag kommer ha sådär jättemycket tid till att sitta vid en dator. Men jag ska i alla fall försöka skicka mail och skypa så mycket som möjligt. Sen blir det även lite gammeldags, jag tänker nämligen skriva dagbok med papper och penna (!) Jag ser faktiskt verkligen fram emot det eftersom jag i vanliga fall aldrig skriver dagbok.
När jag kommer hem kanske det läggs upp lite dagboksinlägg, vi får se :)
Nu ska jag försöka vara duktig och börja packa lite grann, för som jag sa innan så ska jag ju faktiskt vara borta nästan en heel månad.
Ha en bra eftermiddag och kväll!
Kram kram

Vilken lycka!

Vilken lycka att vakna med ett leende på läpparna, helt utvilad och med en härlig lovsång i huvudet :)
Att sen kunna lägga sig på sidan och läsa några kapitel i världens bästa Bok (som verkligen blir bättre och bättre för varje gång man läser den), äta en god frukost och veta att man har hur mycket tid på sig som helst är ännu bättre!
Om lite mer än en timme är det dags för aerobics med Maria och gänget på lobc, sen blir det fika med min alldeles egna och underbara älskling som är i stan den här helgen, väldigt mycket lycka :)
Jag kan inte riktigt fatta att det bara är en vecka och en dag tills jag åker till Indien och värmen i nästan en hel månad! Det är också lycka :)
Ha en mycket bra helg!
Kram kram

Måndag - bra start på veckan

Idag är det måndag, en ny dag, en ny vecka, vilket innebär nya möjligheter, låt oss göra något bra av den!

Igår var det tacksägelsedagen och även om det bara finns en utnämnd sådan i kalendern varje år borde vi kanske ha en lite oftare? Kanske en dag i slutet på varje månad eller vecka, då man verkligen anstränger sig för att bara se positivt på det man står i och vara tacksam för det man har och inte nödvändigtvis blunda för det svåra man upplever, men hitta det som är positivt och fint i det svåra och tråkiga. Det skulle nog ljusa upp vår vardag lite grann och vi skulle kanske bli lite gladare och positivare nu när höstmörkret kommer närmare och gör sitt för att göra dagarna gråa och kalla...

Jag kom på att det bara är 20 dagar kvar tills jag sitter på planet till Indien, galet! :) Jag har så mycket förväntningar, det kommer verkligen bli såå kul, intressant, jobbigt, "ögonöppnande" och ge massor av värdefulla erfarenheter inför framtiden tror jag. Hoppas vädret blir bra! ;)
Och det är bara 11 dagar kvar tills min fina älskling kommer hit, han som får mitt hjärta att bli varmt och hoppa över några slag, han som varit min i över 6 månader nu. Galet att det har gått så fort... Jag är så tacksam! Fast det där med distansförhållande är inte det roligaste som finns, till viss del kanske det är nyttigt att sakna varandra, men det hade varit lättare att slippa, tur att det knappt är tre månader kvar tills avståndet minskar :)

Nu är det höst på riktigt här och jag blir så glad varje gång jag får gå in i bussen på morgonen efter att ha stått ute och väntat på den i den kalla morgonluften, det är verkligen isande kallt på morgonen så det är uppskattat att få komma in i en varm buss. Vantarna åkte fram i helgen och snart är det kanske dags att byta till en rejälare jacka...


Ikväll får jag och tjejerna besök så nu måsta jag slita mig härifrån och städa lite...
Ha en bra vecka!!
Kram kram

RSS 2.0