Söndag

Mmm söndag...
Vaknad och insåg att det var lite lite tid kvar tills jag skulle vara hemma hos Amanda, typiskt.
Så jag sprang upp till duschen, gjorde mig i ordning och cyklade iväg på en frusen cykel...
Men som tur var gjorde det inget att jag var lite sen, hon hade också sovit lite extra :)
Vi åt god frukost och jag drack kaffe (!) Och så hade vi väldigt trevligt och bra samtal!
Det blev en bra start på dagen och nu är det dags att spela lite gitarr kanske, eller lyssna på lite musik, eller varför inte Judah Smith... Vi får se, dagen är ju lång. Men ikväll bär det i alla fall av till kyrkan.
(Ven -11)
När jag tittar på bilder från i somras kan jag inte låta bli att längta lite efter den kommande sommaren, fast just nu njuter jag av att det är snö på marken och kallt i luften :)
Ha en härlig söndag!
Kram kram

Shopping med mamma

Efter frukosten idag åkte jag och mamma till byn för vi hade lite ärenden och jag var i akut behov av jeans.
Jag insåg för någon dag sen att jag bara har ett helt par jeans som jag använder, så att hitta ett par var högsta prioritet. Och till slut hittade jag ett par som jag gillade :) Hittade även ett gulligt linne, och jag fick båda till ett mycket bra pris. Vilken lycka!
Jag måste erkänna att jag faktiskt blir riktigt glad när jag hittar kläder jag verkligen gillar då jag letar efter dem och att köpet är snällt mot plånboken är ju ännu bättre!
Här nedan kommer några bilder på kläderna...

Kram kram


Helg :)

Nu är det äntligen helg :) Och jag ser verkligen fram emot att få sova ut imorgon, i alla fall sova lite längre än vanligt.
I början av veckan såg det ut som att jag skulle jobba tre dagar, men det blev fem dagar istället och ett antal fler timmar än vad det var tänkt från början. Och det blev jag väldigt glad över.
Men det går inte att undvika att att jobba som vikarie på fritids och i en etta gör att man blir ganska trött.
Så nu tycker jag att jag förtjänar att sätta mig i soffan och bara göra ingenting innan det är dags att åka ut till k10 och filma.
Ha en trevlig helg!
Kram kram

Jobb

Det känns ganska bra att bli väckt av att mamma ringer och frågar om jag kan börja jobba två timmar innan jag egentligen ska börja jobba :)
Men jag har dock bara hunnit med typ en tredjedel av vad jag skulle gjort innan jobbet :P Typiskt mig... Men men, kanske hinner fixa det sen efter jobbet :)
Nu måste jag göra mig i ordning och äta lite lunch innan det är dags att åka till skolan och vara fritidsfröken, I love my job! :)
Ha en toppenonsdag!
Kram kram

Tisdagslyx

Nu sitter jag här i soffan med familjen och bara är, det är skönt att ha sådana kvällar ibland...
Jag har hunnit med en hel del kul idag, bland annat jobbet på fritids med alla söta barn och umgås med Marie och hennes familj innan hon åker tillbaka till andra sidan jorden. Och det kanske inte låter så kul (jag tycker sällan att det är kul) men jag har också handlat, och idag var det kul! Jag fick göra mamma en tjänst så hon slapp åka iväg och fick prata lite med en kompis från gymnasiet. Så turen till Willys blev inte så tråkig som det kan vara ibland. Så nu sitter jag här alldeles nöjd och belåten :)

Jag skrev ju innan idag att jag skulle ta lite bilder utomhus på vår lilla vovve, men den första bilden fick bli på guldklimpen i sin egen korg.
Ha en bra kväll!
Kram kram


Mitt vita vinterlandskap

Jaa... Snön kom inte till jul, den kom inte till nyår... Men den kom hit nu, i slutet på januari. Och det finns säkert de som inte välkomnar den, men jag gör det :)
Jag tycker att det blir så mycket mysigare med snö och allt blir så mycket ljusare.
Så just nu är jag bara glad att snön är här, kommer säkert tröttna om den ligger kvar länge. Men man får leva i nuet och njuta av den nu medan den är här och fortfarande är vit :)
Januari har varit en bra månad, jag är så tacksam för jag har verkligen fått vara med om så mycket bra. Jag har träffat underbara människor, lärt mig en hel del nya saker och fått se hur Gud ger mig det jag behöver :)
Idag är det tisdag vilket betyder jobb i eftermiddag, träffa Marie och sen får vi se... Det blir bra hur som helst! :)
Bild från förra vintern på vår fina Lady, tyvärr fick hon inte uppleva den här vintern...
Så jag får ta med mig vår nya lilla hårboll ut i snön och ta lite bilder på henne i stället. :)
Ha en superbra dag!
Kram kram

2011/2012

Jag är inte särskilt bra på det där med att blogg ahar jag märkt...
Typiskt egentligen för det är ganska kul och nyttigt att skriva av sig om det man tänker och är med om.
Som vanligt har det hänt en del sen sist...
- Vi hade julbaksmys hemma hos mig och tjejerna på Oslogatan
- Jag flyttade hem till Älmhult och familjen
- Familjen utökades med en härlig liten grabb
- Vi firade en grön och varm jul, vilket kändes väldigt konstigt... De julkänslor jag hade innan i vinter försvann liksom sådär lagom till jul.
- Jag har fått träffa mina fina vänner som jag inte sett på flera månader
- Har firat nyår i Helsingborg med vänner och min älskling, första året av många :)
Och sen har det ju hänt en massa annat också, men man kan ju inte skriva om och komma ihåg allt.
Och helt plötsligt är det ett nytt år, eller ja det har ju krypt närmare för varje dag som gått. Men när man väl står där och räknar in det nya året så undrade i alla fall jag vart tiden tagit vägen, det händer så otroligt mycket på ett år! :)
Nu är det i alla fall ett nytt år och det verkar som att det kan bli riktigt bra, det har stor potential så att säga :)
Vi får se vad det har att erbjuda!
Min plan är att året ska innehålla jobb, resor, tid med familjen och min älskling, vänner, kyrkan och ungdomsgruppen och plugg senare i höst. Det ska bli intressant att summera det här året sen. Men just nu tänker jag passa på att leva det till max :)
Vi hörs om inte allt för länge hoppas jag!
Kram kram

RSS 2.0