Busy

Det känns lite smått konstigt att jag bott här i Uppsala en hel vecka och varit utan min familj i mer än två veckor nu... För några av er kanske det låter som en väldigt kort tid, men för mig har det varit en ganska lång vecka.

Och nu sitter jag här och försöker strukutera upp de närmaste timmarna så att jag kan använda dem så effektivt som möjligt, för jag har en hel del saker som behöver vara  klara nu...

Såå det blev ett mycket ointressant och kort inlägg, men som jag skrev så har jag en hel del annat som måste fixas så det blir ett längre inlägg nästa gång :)

Ha det så bra!
Kram

Avgörande

Idag och i helgen har det hänt en massa saker...

I fredags predikade min kära vän S på ett mycket bra möte på Hope, i lördags var det filmkväll hos A och M, igår var det möte i Harvest Center och valvaka hos S och L och idag har jag och S flyttat mina saker till lägenheten jag ska bo i frå imorgon fram till i juni.
Jag har fortfarande inte fattat att jag har flyttat hemifrån än, men jag antar att det kommer sjunka in de kommande dagarna :)

Nu är det alltså sista kvällen med underbara familjen C och det känns lite konstigt att jag inte kommer åka hem hit efter skolan imorgon. Men jag har en känsla av att jag lär komma hit och hälsa på inom kort.

Annat som upptar mina tankar är valresultatet och hur det kommer påverka vårt land de kommande 4 åren.
Jag förstår inte riktigt hur det kunde bli såhär.
Men förhoppningsvis kommer de komma fram till en bra lösning som är bra för alla...

Men nu är det färdiggrubblat för ikväll :)

Trevlig kväll och god natt!


Happy Day!

Idag är en glad dag : )

Vi hade vår första riktiga lektion idag och I gotta tell you: It was good!
Jag satt verkligen på stolskanten och försökte ta in så mycket som möjligt av vad SR sa.

Och efter tre mycket intressanta lektioner var det dags för audition, något jag aldrig varit med om innan. Jag skakade som ett löv precis innan och höll på att fega ur, men bestämde mig för att gå upp och prova för att inte behöva ångra mig efteråt. Och jag måste säga att det var en häftig upplevelse, kanske inte just grejen att stå där framför juryn och de andra utan att jag gjorde något jag egentligen inte vågade.
Det kändes bra! Och jag var så stolt över S och L som gjorde ett riktigt bra jobb!

Efter två mycket omtumlande, men intressanta händelser var det dags för lägenhetsvisning och gissa om jag var nervös! De två andra tjejerna jag ska bo med hade varit där igår, så de hade redan sett hur det såg ut och hade försökt beskriva lägenheten för mig. Men den var finare än vad de hade sagt :)
Jag gick seriöst med öppen mun och kunde inte fatta att det är där jag troligtvis kommer bo det kommande året.

Jag har alltså minst sagt varit med om en riktigt häftig och spännande dag idag. Och hoppas på fler sådana!

Gud är verkligen så god!

Ha det så bra och ta hand om er :)

Kram

Hemma

I'm in Märsta and it feels great! :)

Som sagt, sitter här i mitt nya hem och njuter av att stå vid dörren till mitt nya äventyr.
För imorgon börjar det!

Har inte riktigt fattat att jag har flyttat hemifrån på riktigt och att jag börjar bibelskolan imorgon. Men jag är taggad och har en känsla av att det kommer bli toppen!

Men nu är det dags att sova...

God natt!

Imorgon

Imorgon är dagen då jag flyttar hemifrån och ger mig ut på egna äventyr : )

Imorgon är dagen då jag blir vuxen, igen.
Ja, just precis vuxen, igen...
Jag har kommit fram till att jag ständigt kommer till "bli vuxen"-stopp här och var i livet och ändå känner jag mig inte ett dugg mer vuxen än för två år sen när jag var 17 år.
Folk säger att man blir vuxen när man fyller 18 år, jag blev det på pappret men inte i huvudet :)
De säger att man blir vuxen när man skaffar körkort. När jag fixade körkortet kände jag mig lite mer vuxen än innan, men inte på riktigt.
Och man samlar tydligen vuxenpoäng när man skaffar ica-kort och IKEA family-kort, men även fast jag har både och så kan jag inte påstå att jag känner mig mer vuxen för det.
Nu när jag flyttar hemifrån borde jag ju bli vuxen tycker i alla fall jag, men jag har en känsla av att det kommer dröja innan jag kallar mig vuxen på riktigt.
För inom mig är jag ett barn som älskar bus och att vara glad och sprida glädje och det där buset lyser nog igenom mer än vuxenheten just nu :)
Men jag måste tillägga att de faktiskt är helt ok för mig.
Förhoppningsvis kommer jag vara lika "liten" i sinnet när jag på pappret är långt mer än gammal!

Nu är det dags att gå tillbaka till packningen och njuta av att vara hemma med familjen.

Ta hand om er och skratta mycket!

Tre dagar kvar...

Nu är det bara tre dagar kvar...

Tre dagar kvar tills jag flyttar hemifrån.
Det kommer bli spännande, läskigt, kul, underbart, jobbigt, befriande, ensamt, härligt och fullt av nya erfarenheter.

Jag ser verkligen fram emot vad detta året har att erbjuda och det ska bli intressant att titta tillbaka och se hur jag själv har förändrats, men också hur min omgivning har förändrats. Att se vad som är nytt och vad som är precis som det alltid har varit.

Men nu är det dags att ta tag i tvätten så jag har rena kläder med mig när flyttlasset går ;)

Ta hand om er och ha en bra dag!
Kram


Hej världen!

Nu är jag äntligen hemma hos familjen efter sista 5-dagarsperioden i Vårgårda och njuter!!!

Även om det är kul att vara borta, träffa härliga människor och jobba så tär det på en att leva i en kappsäck och anpassa sina dagliga rutiner efter var man är, vilka man har runt sig osv. Man lär verkligen känna varandra och har kul ihop, men det är riktigt skönt att få komma hem till vardagen och återgå till det normala.

Något jag insett medan jag varit borta är att man börjar uppskatta småsaker som man i vanliga fall inte bryr sig om eller tycker är jobbiga.
Och en av dessa saker jag saknat är mina promenader med hunden. Även om det är trist att gå ut när vädret sviker eller när hunden bestämmer sig för att göra som hon vill och vägrar lyssna så är det ändå riktigt avslappnande och skönt att ta en promenad i skogen med henne. Något annat jag märkt att jag saknar när jag är borta är att bara sitta ner med familjen runt omkring mig och småprata lite medan vi håller på med våra olika uppgifter och sysslor.

Så, nu har jag delat med mig av lite onödiga tankar som snurrar runt i mitt huvud :)

Och jag har kommit fram till att borta kan vara riktigt bra, men hemma är alltid bäst! 


RSS 2.0