Effektiv heter det visst...

Ja idag känner jag mig effektiv, i alla fall lite grann. Mer effektiv än de flesta dagarna de senaste veckorna :)
Jag vaknade tidigt, plockade och sortetade bland alla papper på mitt rum, hjälpte mamma att laga hennes mat, skrev om mitt cv och sökte jobb, cyklade till E:s skola, lämnade hans cykel där och gick tillbaka, hämtade ut tågbiljetter och örhängen, umgicks med A och köpte/hämtade ut fika på cafét, skrev recept och fixade musik till mobilen.
Så nu är jag ganska nöjd mer hur jag utnyttjat den här dagen :)
Men jag har lite kvar att göra... Till exempel städa, packa, fixa försäkring osv. Listan verkar inte riktigt vilja ta slut...
Men, men det heter ju "ända in i kaklet" av en anledning och jag tror att det är det som är meningen med de sista dagarna här hemma i Älmhult innan flyttlasset återigen drar till Uppsala. Jag får andas ut på tåget i stället!
På tal om flytt så har jag hunnit tänka ganska mycket på min flytt till Uppsala. Det ska bli jättekul att åka upp igen och få lära mig mer, umgås med mina underbara vänner och förhoppningsvis bli lite mer vuxen.
Men samtidigt känns det lite jobbigt att lämna livet här hemma, min familj, mina vänner och allt som händer här...
Det jag märkt när jag kommit hem och hälsat på är att livet faktiskt går vidare här hemma på samma sätt som livet rullar på för mig i Uppsala. Det är ju egentligen en självklarhet, men innerst inne tror jag att fler med mig hoppas att tiden skulle stå stilla hemma så att allt är som vanligt när man komer hem, men vi vet ju att det inte funkar så.
En annan sak som troligt vis blir ännu tuffare är att jag kommer ha 59,5 mil till min M vilket betyder att vi inte kommer kunna träffas särskilt ofta. Så vi lär ju bli experter på långa telefonsamtal och skype :)
Men det löser sig nog :)
Nu ska jag fixa och städa lite...
En av alla fina människor jag kommer sakna är min lillebror E
Ha en bra fortsättning på veckan!
Kram kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0